Серия обучителни уебинари за родители „СколиХелп“!

Целта на уебинарите е да подпомогнат родителите, които са чули диагнозата „сколиоза“, да намерят точна и достоверна информация от водещи специалисти в България и чужбина.
Scolio

 

В забързаното ни ежедневие все повече родители прибягват до бързо търсене на информация в социалните мрежи при търсене на решение при даден проблем. Понякога информацията е толкова много, че човек може лесно да се загуби в нея и да не може да прецени правилно кое е вярно от прочетеното и кое не!

За да улесним търсенето на информация, ние от Фондация „Живот със сколиоза“ подготвихме серия от уебинари. Тяхната цел е да помогне родителите, които са чули диагнозата „сколиоза“ да намерят точна и достоверна информация от водещи специалисти, работят именно за това да помогнат на децата с това заболяване както в България и чужбина.
В тези уебинари родители и деца ще споделят своите истории. Смисълът на това е да не забравяме, че както всеки човек е уникален, така и неговата история е уникална сама по себе си.

Надяваме се тези истории да вдъхнат кураж на децата и техните родители и да им помогнат при вземането на трудни решения!

Когато сколиозата е диагностицирана на време, тя е напълно лечима с консервативно лечение. 

Лектори на първата част от уебинарите са:

Първите серии на уебинарите се осъществяват по проект „СколиХелп“ с финансовото съдействие на Обществен борд на TELUS International Bulgaria

Scroll to Top