Безплатен скрийнинг за гръбначни изкривявания

Сдружение „Равен шанс за всички„ и Фондация „Живот със сколиоза“ канят всички деца на възраст между 6 и 14 години на безплатен скрийнинг за гръбначни изкривявания, лоша стойка и диагностика на ходилата (плоскостъпие, пронация, супинация и др.) и скъсени ахилеси.

Сдружение „Равен шанс за всички„ и Фондация „Живот със сколиоза“ канят всички деца на възраст между 6 и 14 години на безплатен скрийнинг за гръбначни изкривявания, лоша стойка и диагностика на ходилата ( плоскостъпие, пронация, супинация и др.) и скъсени ахилеси.

Прегледите ще се извършват в Кинезитерапевтичен салон „Хигия“ – гр. Русе от кинезитерапевтите Цветомир Цанков и Елина Тодорова. Те ще се извършват с предварително записване чрез Месинджър на Кинезитерапевтичен салон „Хигия“ .

Старт на прегледите от 10.07.2023 до 14.07.2023 в часовете 18:00 – 19:00 часа и 15.07.2023 (събота) от 12:00 до 15:00 часа.

Основна цел:

Скрининговите изследвания са важна част в превенцията срещу гръбначни изкривявания! Поне веднъж годишно децата трябва да бъдат насочвани за преглед при кинезитерапевт или специалист, който да проследява състоянието на гръбначния стълб!
Scroll to Top